Samen Nederland groener!

Eind september 2019 staat in het teken van Hovenier Helpt. Een week lang zetten wij ons geheel belangeloos in om daarmee hulpbehoevende mensen te helpen. Verras dus bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is, met een onderhoudsbeurt aan de tuin door ons bedrijf. Hovenier Helpt wanneer u een goede daad wilt doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, dat maakt niet uit.

Hoveniersbedrijf Van Antwerpen steunt

Deze Hovenier Helpt - Help jij ook mee?We vinden het prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Daarmee maken we samen Nederland groener! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. In heel Nederland staan collega-hoveniers klaar die het initiatief eveneens steunen. Gezamenlijk zetten we ons in voor meer tuinplezier en een groener Nederland. De week van Hovenier Helpt is in de laatste week van september. Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!

Groen doen is goed doen!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


Helpt u mee?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil verrichten, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen! Wilt u deelnemen of een bijdrage leveren aan het initiatief? Neem gerust contact op via 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl.

Projecten met een verbindend karakter worden door Hovenier Helpt aangeboden aan het Oranje Fonds. Meer weten? Kijk op: hovenierhelpt.nl/oranjefonds.