STIHL-boomwerkBomen, een belangrijk en een veel voorkomende beplanting in een tuin. Maar waarom worden de bomen dan niet onderhouden? Dat is een vraag die Thomas (eigenaar van Hoveniersbedrijf Van Antwerpen) zichzelf vaak stelde.

Wat houdt boomverzorging nu eigenlijk in?

Het is voor de vitaliteit van de boom belangrijk om deze goed te onderhouden. Een boom blijft hierdoor vitaal en langer mooi. De natuur zorgt ervoor dat een boom dood hout en andere probleemtakken vormt. Door deze takken op tijd te verwijderen wordt schade aan geparkeerde auto’s, tuinhuizen, garages of nog erger, de woning, voorkomen.

Als er jaren geen onderhoud aan een boom is gepleegd waardoor deze gevaarlijk is geworden of de boom staat helaas in de weg, dan kunnen wij het verwijderen hiervan ook verzorgen. Door middel van ‘Treework’ kan Hoveniersbedrijf van Antwerpen bijna elke boom vakkundig verwijderen, of deze nu in een kleine achtertuin of dicht langs een woning staat!

Het afval dat tijdens het snoeien of verwijderen van een boom vrij komt, wordt afgevoerd naar een recyclebedrijf, waar het wordt verwerkt tot biomassa of compost.

Door de ruime ervaring van Thomas, kan hij je het juiste ‘maatwerk’ en advies geven! Vragen? We horen het graag.

boomzagen_1
boomzagen_2

Benieuwd wat Van Antwerpen voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.